Спестете до 75% върху сметката си за електроенергия

ВНИМАНИЕ: Поръчките са ограничени, заради увеличените ежедневни продажби. Днес, , за сега имаме продукта НА СКЛАД и го пращаме в рамките на 24 часа. Побързайте и поръчайте СЕГА!

ПОРЪЧАЙ СЕГА

СПЕСТИ ДО 75%

На сметката за електроенергия*ВИСОКА ЕЛЕКТРИЧЕСКА СМЕТКА?
ВКЛЮЧИ
Tesla Saver ECO
СПЕСТЕТЕ ПАРИ
ВСЕКИ
МЕСЕЦ

Дали сметката ви за електроенергия расте? Уморихте ли се от непоносимото количество пари, които трябва да плащате всеки месец, само за да използвате основни уреди във вашия дом или офис? Според експерти от цял ​​свят сметките за електричество през тази година ще се увеличат още повече, защото цените на електроенергията ще скочат. Цените по новите регулации, като например предстоящия данък върху въглеродните емисии, вероятно също ще бъдат прехвърлени на потребителя. И под формата на по-големи от очакваното такси за енергийни услуги от всякакъв вид, в резултат на драматично високи сметки.

Поръчай сега!

Спри постоянното нарастване на сметките за електроенергия. Свържете иновативно енергоспестяващо устройство - енергоспестяващо устройство във вашия дом, офис или бизнес. Това устройство не е като другите продукти на българския пазар и не трябва да се идентифицира с тях. Репутацията и ефективността на Tesla Saver ECO са известни в международен план. Тя е базирана на новаторска, революционна технология за пестене на енергия, предназначена да намали разходите за електроенергия, дом или офис сграда с до 75%.* Tesla Saver ECO започва да работи и пести електричество и пари веднага , когато го включите в контакта.

Спести
до 75 %*

Tesla Saver ECO оптимизира и подобрява ефективността на електрическата мрежа. Той служи като филтър, който почиства нежелани импулси, завои, шум и напрежение и стабилизира мрежовото напрежение, което оптимизира потреблението на енергия и спестява енергия и пари.* Tesla Saver ECO работи на всички устройства, които причиняват смущения в мрежата. Това спестява електричество от климатици, хладилници, перални машини, прахосмукачки, телевизори, компютри, флуоресцентно осветление, съдомиялни машини, фризери, офис оборудване и т.н.* Дори и при всички апарати клас А, Tesla Saver ECO ще спести енергия в домакинството и значително ще намали сметката за електроенергия.*

Полза от Tesla Saver ECOa

 • Намалява сметката за електроенергия до 75%*
 • Страхотно за дома и офиса
 • Работи по всички видове уреди
 • Безопасен за мрежата и вашето семейство
 • Лесен за използване: Просто включете
 • Оптимизира консумацията на електроенергия*
 • Удължава живота на уреда*
 • Резултатите са гарантирани

Поръчайте Tesla Saver ECO като изпълните поръчката по-долу и бъдете сигурни, че сметката Ви за електричество ще започне да намалява без абсолютно никакво усилие от ваша страна. Това революционно енергоспестяващо устройство ще ви помогне да спечелите с монопола на дистрибуторите на енергия и да спестите повече пари в джоба си. Също така ще спестите до 75% от сметките си по текущите сметки всеки месец!* Освен това по-ниската консумация на енергия означава по-зелена и по-чиста планета!

Без Tesla Saver ECO
С Tesla Saver ECO
  спестяваш 
пари*

Проверете дали можете да намалите сметките си за електроенергия с до 75% с Tesla Saver ECO:

Изненадан ли си от сумата на  сметките за електричество?

Защо Tesla Saver ECO е необходим избор?

 1. Tesla Saver ECO е уникален висококачествен продукт и технология. Устройството разполага с необходимите сертификати. Много продукти на европейския пазар неуспешно се опитват да подражават на енергоспестяването. Вярвайте само на оригинала.
 2. Tesla Saver ECO е висококачествено, ефективно, световно доказано и доказано енергоспестяващо устройство, което привлича хиляди семейства и им помага да спестят пари, като намаляват месечните си сметки.*
 3. За разлика от други подобни устройства, налични в Бъгария, Tesla Saver ECO е тестван в три различни теста в съответствие с европейските стандарти. Tesla Saver ECO успешно премина всички тестове и получи необходимите сертификати.
 4. Tesla Saver ECO идва с 44-дневна гаранция. Какво означава това? Ако не направите спестявания в профила си, в рамките на 44 дни, изпратете устройството обратно. Ще ви върнем парите.
 5. Tesla Saver ECO има вградена защита срещу внезапно увеличаване на напрежението. Това предпазва вашите уреди през цялото домакинство.*
 6. Лесен за използване - просто го включете и започнете да спестявате!*
 7. Предлага се на конкурентна цена!

Вярвайте на оригиналния продукт

 • Универсален - подходящ за вашия дом и офис
 • С вградена защита от внезапно нарастване на напрежението и удара
 • Ефективно - спестява електроенергия до 75%*
 • Достъпен - най-добрата цена на пазара
 • Лесен за използване - не се изисква инсталация
 • 44-дневна гаранция
 • Символична цена на доставката

Как работи?

Tesla Saver ECO се основава на нова, революционна технология за икономия на енергия и намалява консумацията на енергия в дома, офиса или домашния офис с до 75%.* Устройството трябва лесно да бъде включено в един от електрическите контакти. Той работи на всички устройства, които причиняват смущения в мрежата. Това спестява електричество от климатика, радиатора, пералнята, прахосмукачката, телевизора, компютъра, флуоресцентното осветление, съдомиялните машини, фризерите, офис оборудването.* Имате ли по-мощни импулсни потребители като два или три домашни климатика, Tesla Saver ECO трябва да бъде свързан с всеки един от тях, за да се постигне максимално икономия на енергия.

Спестяваш
31% 22% 17% 34% 12%

Множество мрежови смущения са често срещани. Те възпрепятстват балансирания поток на електроенергия във всички домакински уреди. Ролята на Tesla Saver ECO е да действа като филтър за шума и шума в мрежата и да подобрява нейните свойства, за да пести електроенергия на всяко устройство, свързано с вашия дом или офис.* Това революционно устройство не е измама. Той не нарушава работата на измервателния уред по никакъв начин, нито прави грешка. Той всъщност работи за подобряване на качеството на доставената електроенергия, оптимизира нейното разпределение, заличава паразитните смущения и удължава живота на уреда.* Това спестява много електроенергия и по този начин намалява месечните сметки* Tesla Saver ECO е подходящ за домакинства и фирми. Спестяванията до голяма степен зависят от устройствата, свързани към мрежата. Според отзивите на нашите клиенти средната стойност на спестяванията в стандартния обхват на домакинствата варира от 50 до 75%. Устройството отговаря на всички изисквания за безопасност и има 44-дневна гаранция.

Спестяванията, които Tesla Saver ECO ще осигурят, са индивидуални и зависят в голяма степен от вида и броя на уредите, които използвате във вашето домакинство. Настоящите ни клиенти твърдят, че спестяванията варират от 50% до 75%.

Метод Положително Негативно
Изключете уреда и наблюдавайте консумацията на енергия Може да допринесе за намаляване на сметката ви за електроенергия. Може да развие усещане за устойчивост. Трудно и не винаги ефективни. Изисква някои освобождавания.
Tesla Saver ECO Благодарение на съвременната технология подобрява качеството на доставяната енергия и оптимизира потреблението й. С него можете да спестите до 75% от сметките за електроенергия.* Няма.

Как се използва Tesla Saver ECO?

Tesla Saver ECO е устройство, което ще ви позволи да спестите до 75% от сметката си за електроенергия.* Оптимизира консумацията на енергия чрез стабилизиране на мрежовото напрежение. Това спестява както енергия, така и пари.

 • 1

  Имате ли изобилие от големи сметки за електричество? Не знаете какво да изключите от домашните си уреди, защото имате нужда от всичко това? Решаването на проблема ви е налице.

 • 2

  Всичко, което трябва да направите, е да включите гнездото Tesla Saver ECO и за първия месец ще получите много по-малка сметка за електроенергия.* Устройството е лесно за използване и можете да го използвате както вкъщи, така и в офиса.

 • 3

  Използвайте всички устройства без прекъсване и отново ще получите по-ниска сметка за електроенергия.* Енергоспестяващото е най-доброто решение за пестене на енергия и пари.

Завършилите инженери казват:

инж.Ивана Стоева

Tesla Saver ECO е ефективно, известно енергоспестяващо устройство. Експертите са проверили и доказали своята ефективност и принцип на работа. Технологията, която е проектирана, е иновативна и води до по-малко консумация на енергия. Устройството елиминира шума и елиминира смущенията в мрежата. Също така компенсира лошото пренасяне на енергия през електрическата мрежа.*

инж.Мария Игнатова

Няма тайна на магията, а само новаторска технология. Tesla Saver ECO почиства вредните ефекти на мрежата и коригира фактора на мощността. Тя е много ефективна, когато има превключваеми потребители и потребители с мотор, които непрекъснато се включват и изключват, като климатици, хладилници, перални машини, прахосмукачки, телевизори, компютри, перални машини, фризери, офис оборудване. Въздействието на настоящия импулс може да доведе до почти 10 пъти по-голямо потребление от номиналното. Това води до големи нарушения в системата. На практика това означава хвърляне на енергия на вятъра. Това води до ненужно потребление на енергия, чиито краен резултат е по-висок ... сметката за електроенергия. С Tesla Saver ECO можете да спестите от 50-75%, осигурявайки реални и гарантирани резултати.*

инж.Иван Стоев

С Tesla Saver ECO икономиите са реални и цената е много по-ниска от цената на други подобни продукти на пазара, които фалшиво твърдят, че пестят електроенергия. Използването на енергоспестяващо устройство води до гарантирано намаляване на потреблението на енергия. Той е проектиран с иновативна технология, чийто принцип на работа е подобен на този на енергоспестяващите уреди клас А. Tesla Saver ECO оптимизира разходите за електроенергия, но не само за един конкретен вид уред, но и за всички домакински уреди, включени в мрежата.*

Опит на нашите потребители:

 • Таня Стоева

  Брат ми купи Tesla Saver ECO миналата година. Той го използва и след това ми го препоръчва. Той е доволен от това, което трябва да плаща всеки месец. Преди три месеца реших да си купя енергоспестяващ уред за нашата къща. Това наистина спестява енергия! *

  *Представените резултати са индивидуални и могат да варират от човек на човек. Производителят не гарантира същите резултати.

 • Петко Манчев

  Имам сладкарница. Сезонът с най-голямо потребление на енергия в моя бизнес е, разбира се, през лятото. През годината, само с Tesla Saver ECO, през юли и август спестих 1290 лв, а през следващите месеци продължих да спасявам. Парите, които спестих през летния период, реших да дам на служителите си като бонус в края на годината. *

  *Представените резултати са индивидуални и могат да варират от човек на човек. Производителят не гарантира същите резултати.

 • Трайко Трайков

  Използвах го през последните 8 месеца в апартамента си от 50 квадратни метра и мога да кажа със сигурност, че това е ефективен и висококачествен продукт. Резултатите за първия месец са както следва: сметката ми се е свила от 51 до 34 лв. Бях изненадан да видя същите ниски сметки през следващите месеци. Макар че отначало бях скептичен, никога не съжалявах, че купих Tesla Saver ECO. *

  *Представените резултати са индивидуални и могат да варират от човек на човек. Производителят не гарантира същите резултати.

*Внимание: Заради голямото търсене количествата са ограничени! Ако поръчате днес, ви гарантираме доставка на продукта на следващия работен ден. Ефектите и резултатите посочени на страницата не гарантират успешно ползване на продукта. По-голямата част от потребителите ни са доволни от продукта, но има и такива, които не постигат посочените резултати. На страницата са посочени мненията на доволните потребители. Това са изявления на потребителите, останали доволни от нашия продукт и ползващи го успешно, които са изпратени на нашия адрес. По молба на отделни потребители някои имена са променени. Всички оригинали се съхраняват в седалището на фирмата.

Коментари на нашите клиенти:

*Представените резултати са индивидуални и могат да варират от човек на човек. Производителят не гарантира същите резултати.

*Представените резултати са индивидуални и могат да варират от човек на човек. Производителят не гарантира същите резултати.

*Представените резултати са индивидуални и могат да варират от човек на човек. Производителят не гарантира същите резултати.

*Представените резултати са индивидуални и могат да варират от човек на човек. Производителят не гарантира същите резултати.

314 comments Add a comment
 • Александра Иванова
  По време на импулса на съпруга си поръчахме това устройство, но на честност не вярвах, че това ще има ефект  ... сега трябва да слушам съпруга си и известното "какво ти казах?" :)
  Reply · 27 · Like ·
 • Никола Стоев
  Получаваме около 70% по-малка сметка и сме доволни !!!
  Reply · 14 · Like ·
 • Мила Темова
  Опитваме се да спестим чрез случайно изключване на котел, телевизия, ако никой не гледа, а луковицата изгаря само там, където се намираме, изпразнихме малкия хладилник и сложихме всичко в хладилника ... Трябва да поръчам това!
  Reply · 32 · Like ·
 • Теодора Стоева
  Просто да се похвалим :), че го имам вкъщи и на работа, защото съм занаятчия и трябва да се грижа за всички разходи. Аз препоръчвам всички!
  Reply · 5 · Like ·
 • Стефан Иванов
  Страхувам се, че това е измама :(
  Reply · 21 · Like ·
 • Ядранка Тодорова
  Благодаря за препоръката на Тамара!
  Reply · 26 · Like ·
 • Мирослав Тонков
  @Стефан тук са хората, които го използват и реализират спестявания, не виждам как може да бъде измама?
  Reply · 23 · Like ·
  • Иван Танчев
   Разбирам, че хората дори не вярват, защото ни мамят дори когато купуваме хляб! Купувате хляб и няма повече от 700 грама хляб. Защо тогава това не е измама?
   Reply · 2 · Like ·
 • Иван Колев
  Аз чакам да пристигне. Това трябва да бъде днес - утре и ще се обадя, когато го получа (надявам се по-малката) сметка за електричество.
  Reply · 17 · Like ·
 • Тина Молева
  Аз не разбирам как работи това?
  Reply · 14 · Like ·
 • Даниел Колев
  Без обида, това е по някакъв начин повече устройство за мъжете :)
  Reply · 13 · Like ·
 • Ана Боева
  Чисти глупости Даниел! Аз съм жена, която отива на работа! Хора, ако искате да спестите, няма съмнения. Това наистина работи: D
  Reply · 24 · Like ·
  • Даниел Колев
   Но аз просто се шегувах, но повечето жени не живеят в електричество и около домакински уреди, за да разберат
   Reply · 5 · Like ·
 • Ваня Иванова
  Получава най-високия рейтинг от мен !!!
  Reply · 17 · Like ·
 • Тони Желев
  Инвестиция, за която не трябва да пестите пари
  Reply · 11 · Like ·
 • Ана  Николова
  Купих си и за себе и за родителите си, защото всеки един лев  ще остане за добро :)
  Reply · 14 · Like ·
View 295 more
Facebook plugin

ПОВЕЧЕ ОТ 6000 ДЪЛГОСРОЧНИ КУПУВАЧИ В БЪЛГАРИЯ В ПЕРИОДА НА ГОДИНАТА !

FAQ - Често задавани въпроси

Как функционира Tesla Saver ECO?

Tesla Saver ECO е просто включен в едно от гнездата в стаята. Благодарение на модерната технология работи на всички устройства, които причиняват смущения в мрежата. Регулира нарушенията, причинени от устройствата и по този начин спестява електроенергия от климатици, хладилници, перални машини, прахосмукачки, телевизори, компютри, флуоресцентно осветление, съдомиялни машини, фризери, офис оборудване. За максимални резултати, ако имате два или три климатика, например, енергоспестяващият трябва да бъде свързан към всеки един от тях. Поръчайте Tesla Saver ECO днес и започнете утре с максимална икономия на сметката си за електроенергия!

Каква е тайната на представянето на Tesla Saver ECO?

Tesla Saver ECO се основава на революционна технология и действа като филтър за шума и шума в мрежата. Просто казано, той подобрява качеството на доставената електроенергия, оптимизира разпространението си, премахва паразитните смущения и удължава живота на уреда.* Това спестява много ток, а по-малкото електричество означава по-малко месечни сметки за електроенергия. Поръчайте Tesla Saver ECO и бъдете убедени в неговата ефективност само след месец!

Колко мога да спестя от сметките за електроенергия?

С Tesla Saver ECO,  спестяванията по сметката Ви за електроенергия могат да достигнат до 75%. Всеки месец, когато получавате профилите си, ще можете да видите колко важна е ролята на това устройство във вашето домакинство. Купете Tesla Saver ECO и намалете сметките си за електроенергия до 75%!*

Дали Tesla Saver ECO е безопасен за използване?

Да, Tesla Saver ECO  е безопасен за употреба. Всичко, което трябва да направите, е да го включите в контакт и това ще оптимизира консумацията на електроенергия, като засегне устройствата, които причиняват смущения в мрежата. Tesla Saver ECO също има друга важна роля - тя се отразява на чистотата на планетата! По-ниското потребление на енергия означава по-зелена и по-чиста планета. Поръчайте Tesla Saver ECO и дайте своя принос за чиста планета!

Какво ще стане, ако не успея да спестя сметките за електричество?

Производителят е 100% сигурен, че всеки, който използва енергоспестяване, ще направи икономия на сметката за електроенергия. В резултат на това всички клиенти получават 44-дневна гаранция за възстановяване на средства в случай на неудовлетвореност. Всеки, който не е доволен от представянето на Tesla Saver ECO, може да го върне и ще получи пълна сума пари на банковата си сметка. Тъй като не губите нищо от това устройство, съветваме Ви да го поръчате незабавно и да го запазите!

За колко дни мога да очаквам поръчката ми?

Изпращаме всички поръчки до домашния ви адрес чрез най-надеждната куриерска услуга. За доставка са необходими 2-3 работни дни. Няма място за измами, тъй като плащането се извършва при получаване на поръчката (обратно плащане). Важно е да оставите правилния адрес и телефонен номер, когато попълвате формуляра за поръчка, за да се свържете с куриерската служба преди доставката или за проблеми при доставката. Поръчайте спестяване на енергия и вече спестете този месец на сметката си за електроенергия!*

Попълнете формуляра по-долу, за да поръчате Tesla Saver ECO и започнете спестяването веднага!

Да! Поръчвам Tesla Saver ECO да намали сметките ми за електроенергия с до 75%. Ако сметките ми за електричество не се свиват, ще ги върна 100% От цялата сума, платена за продукта, защото получих гаранцията за връщане на парите при тази покупка.

Поръчвам днес и плащам при промоционална цена на 77.90 лв редовната цена е 155.8 лв (веднага спестих 77.9 лв).

Разбирам, че това е безрискова покупка, защото в рамките на 44 дни от датата на плащане мога да върна продукта и да си върна парите!Изпращане на поръчка,
моля изчакайте!
Попълнете следната информация:
Име
Фамилия
Адрес
Hомер
Пощ. код
Град
Телефон
Имейл
Продукт
Коментар
П.С.: Ние гарантираме доставка на следващия работен ден
1 x - 155.8 -50% 77.90 лв + пощенски разходи
2 x - 265.80 -50% 132.90 лв + пощенски разходи
3 x - 343.80 -50% 171.90 лв + пощенски разходи
Плащането се извършва при доставката
Примерни продукти които мога да се получат с намалена цена:
11
Последната продажба
е направена днес:
100% Безопасна покупка

Специална гаранция: Ако не намалите сметката си за електроенергия,  възползвайте се от 44-дневната гаранция. Изпратете ни енергийния спестър и ние ще възстановим цялата сума по покупката на банковата ви сметка. Няма въпроси и условия.

П.С. Не забравяйте, че Tesla Saver ECO служи като филтър, който почиства нежелани импулси, панти, шум и напрежение и стабилизира мрежовото напрежение. По този начин консумацията на енергия е оптимизирана и икономиите на енергия се реализират директно, а оттам и пари.* Само това устройство може да спести до 75% повече пари в портфейла!*

П.П.С. Благодарение на невероятната ефективност на Tesla Saver ECO, запасите са бързи. Затова Ви съветваме да поръчате веднага цената на действие, тъй като следващата продажба на акциите ще бъде продадена на пълна цена. 98% от нашите клиенти успяха значително да намалят сметките си за електричество. Ето защо е важно да поръчате веднага и по най-лесния начин да спестите до 75% върху повечето продукти на почти всички домакинства - сметки за електроенергия.* Тъй като Tesla Saver ECO ви спестява първия месец, ви съветваме да го поръчате сега!*

Кликнете тук, за да получите вашия Tesla Saver ECO, който ще намали размера на вашите сметки за електричество!
*Представените резултати са индивидуални и могат да варират от човек на човек. Производителят не гарантира същите резултати.
Perfect Shop ltd. Labre flats, flat2, Triq San Guz, 2532 Victoria, Malta, e-mail: bg@perfectshop-mt.com. Продукт: Tesla Saver ECO
x

Не сте сигурни, че Tesla Saver ECO е най-подходящия продукт за вас?

Моля изчакайте,
изпращаме информация!
Благодарим Ви за запитването.
Нашият експерт-консултант, ще се свърже с Вас, в посоченото от вас време.


Затвори прозореца

Разговаряйте с наш експерт-консултант. Той ще Ви се обади безплатно и ще отговори на Вашите въпроси, във връзка с Tesla Saver ECO.